#jaztudi zgodba 306

Stara sem bila 17 let.

Poznali smo se na videz in dan se je zaključeval pri enem od njiju doma, s kupčkom rjavega ter belega prahu, ki je v večini prišel iz mojega žepa.

Zelo sem bila out, saj sta, ko sem kasneje gledala nazaj, poskrbela, da sem sama vzela malo več kot onadva. Kar naenkrat sem bila na trebuhu, eden je sedel na mojem hrbtu in mi tiščal glavo navzdol, drugi pa mi je slačil hlače. Vzela sta si me analno in med enim in drugim sem čutila le to razliko, da sem popuščala napetost vseh mišic telesa, ker sem bila izčrpana. Najprej sem krčevito vpila neee, pri drugem pa sem prosila, da ne. A nisem bila slišana. Malo pavzo za obema je prekinil hladen občutek trdote in njun smeh. Svojo igrico sta zaključila z eksperimentom s pirovsko flašo. Bolelo je. Začutila sem hladen in moker občutek, ki se je pocedil vse do gležnjev. Bila je moja kri. Izgubila sem zavest. Odšla sem mirno, ne da bi me onadva sploh pogledala. Dolgo pot domov sem prehodila s sklonjeno glavo in s solznimi očmi ter upala, da nikogar od staršev ne bo, ko se vrnem. Pod tušem sem obsedela, dokler niso prsti postali rdeče modri in popolnoma nagubani. Naslednje jutro sem si za trenutek oddahnila, saj sem imela občutek, da sem imela grozne sanje, a bolečina ob hoji je pričala drugače. Razmišljala sem le o tem, kako bi se ga hitro in močno zadela, da bi pozabila in ne čutila ničesar.

Krvavitve nisem znala sama ustaviti, zato sem prosila ginekologa, da mi je pomagal. Ker dejanja nisem bila pripravljena prijaviti, saj sem se v prvi vrsti bala, da se bo izvedelo, da je bila droga tistega večera moja, sem prosila ginekologa, naj nikomur ne pove. Ustregel mi je. Prvič sem o vsem skupaj spregovorila leta zatem na enem od številnih zdravljenj.

 

#jaztudi, marec 2021