#jaztudi zgodba 307

Bilo je v slovaškem klubu. Ko sem na ženskem stranišču stala pred umivalnikom je vstopil neznanec in začel siliti vame, me siliti v poljub, kljub temu, da sem mu povedala, da imam fanta in naj me pusti pri miru. Potem me je zvlekel v kabino in me začel otipavati, grabil me je po celem telesu. Še danes se ne spomnim vseh podrobnosti, ampak vem, da sem se želela boriti in sem napadalca s pestmi odgnala. Spomnim se občutka nemoči in svojih misli, saj sem se začela zavedati, da se to dogaja meni. 

Bilo je tudi v vrtcu. Ko je napočil čas za počitek smo se otroci spravili v postelje in vzgojiteljice ni bilo na vidiku, ko me je fant, ki sem ga imela v vrtcu za prijatelja zgrabil za roko in jo položil na svoj spolni ud. Ko smo sedeli in čakali na kosilo mi je rekel, naj pogledam pod mizo. Tam je bil njegov razgaljen spolni ud.  

Bilo je na sprehodu v parku, ko me je neznanec počil po riti in se mi smejal. 

Bilo je na izletu s prijateljicami, ko sem se pogovarjala z moškim, znancem od prijateljice. Želela sem zaspati, a je ta prišel v mojo sobo in se želel pogovarjati. Ker sem bila že utrujena, sem mu rekla naj gre, ta pa je še vedno silil vame in se s celo težo ulegel na moje noge. Pomislila sem, da se ponavlja zgodba s Slovaške. Vztrajala sem, naj gre ven, saj mi ni do tega, on pa je bil močno užaljen, češ da sem nesramna. Zapustil je mojo sobo in šel nadlegovat prijateljico.

 

#jaztudi, marec 2021