#jaztudi zgodba 291

Ko sem bila stara 6 let sem bila na obisku pri bratrancu. Zaprl je vrata od sobe in rekel, naj pokažem jezik, da bi rad nekaj poskusil. Lizati je začel moj jezik.

Ko sem hodila v tretji razred je bil za Silvestrovo pri nas sosed. Ko sva si čestitala srečno novo leto, mi je svoj jezik potisnil med ustnici.

Ko sem bila stara 14 let, sem se ga v petek v parku napila. To je izkoristil znanec, ki mi je pod majico začel otipavati prsi.

Ko sem bila stara 16 let smo imeli na šoli predavanje o drogah. Takrat sem veliko kadila travo. Želela sem s tem prenehati in predavatelj, socialni delavec (star 45 let) je prišel (sam od sebe) do mene in mi dal svojo telefonsko, da ga naj pokličem, da vidi, da rabim pomoč. Delal je v zavetišču za brezdomce v (kraj umaknjen). K njemu na terapijo sem morala hoditi vsaj enkrat tedensko in vsakokrat, ko se mi je “zaluštalo trave”. Že na prvi “terapiji” je iz pogovora ugotovil, da mi manjka seksa, da je v tem ves problem. Prižgal je indijske paličice, rekel naj se slečem in uležem na jogi na tleh (kar tam v zavetišču) in da mi bo pomagal, naj se sprostim, da sem njegova medvedka in da imam med nogami vrtnico. Otrpnila sem. Nekajkrat sem še hodila tja, a nekega dne nisem več zmogla, res nisem več hotela, pa če crknem v omami trave in alkohola, nazaj k njemu več ne grem. Šla sem na liter vina in ga poklicala, da me ne bo več k njemu. Kasneje sem slišala, da je to in podobno kar je počel z menoj, počel še z drugimi mladoletnicami. Bil je tudi na zatožni klopi, a nikoli ni bil KAZNOVAN!

Deset let kasneje sem klicala na šolo in jim povedala za dogodek ter posvarila, naj ga ne vabijo več predavat.

#jaztudi, februar 2021