#jaztudi zgodba 286

Bila sem stara skoraj 6 let, ko sem prvič videla erekcijo. Še prej sem se lahko penisa dotikala čez hlače, se ob njega drgnila s svojim mednožjem in ga kasneje poljubljala z malimi nežnimi poljubčki, kot sem edino znala.

Vse to je bila igra, v kateri sem se znašla z najstnikom, ki je že vedel kaj pomeni seks, spolnost, erotika. Ker jaz tega nisem vedela, mi je pokazal na računalniku. Ko sva se tako igrala oz. me je kar sam vodil do igre z njegovim penisom, sem prvič sprevidela v svet orgazma. Sicer do poznih najstniških let nisem vedela, da je to ta ista stvar, ampak bilo je super. Res, za vsak obisk pri njegovi družini, sem kar hitro pobegnila k njemu, kjer sem se lahko spet dregala ob njegovo trdo mednožje. In potem je šel na wc in se malo čudno držal, zelo intenzivno dotikal svojega penisa in mi pokazal, kako mu pride. Vprašanju, če bi imela čisto svoje dojenčke, ker da je to mogoče tam in zdaj, sem se pogumno odrekla in bolj zaradi sramu, svoje hlačke pustila na sebi in hitro zbežala iz sobe.

Od takrat naprej sem se izogibala obiskom in se ob novih srečanjih z njim tiho potuhnila v ozadje družbe. Še sem se kdaj kasneje igrala z njim to igro, še pozneje pa tudi opazila, da prav tako drugim puncam kaže kaj se dogaja med njegovimi nogami. Nekatere so se hihitale in si mislile svoje. So bile tudi malo starejše in se jim je to zdelo smešno. Meni ni bilo. In mi še zdaleč ni in mi nikoli ne bo.

Ko sem naslednjič videla erekcijo v živo, sem pobegnila in na samem jokala, pa sploh nisem vedela zakaj. Prej sem se takim trenutkom zelo zavestno izogibala, v sebi pa močno hrepenela po pozornosti fantov, ki so bili podobni prvemu, ki mi jo je pokazal. Zaradi svoje nizke samopodobe, predvsem pa zaradi te »otroške« igre, me je bilo strah. Včasih me je še vedno. Ne vem česa, vem pa to, da me je ta strah velikokrat pripeljal do igranja teh iger tudi, ko bi se lahko imela že za odraslo. Pa sem se spet počutila kot šestletna punčka, sledeča človeku, ki obvlada svoja pravila.

#jaztudi, februar 2021