#jaztudi zgodba 283

Pri 16ih letih sem na veliko igrala video igrice. Takrat to še ni bilo popularno in sem bila zaradi tega malce nenavadna. Tako sem preko igric in IRCa spoznala enega fanta. Dolge ure sva virtualno preživela skupaj. Veliko sva klepetala. Po nekaj časa takšnega prijateljevanja sva se zmenila, da bova par. On je imel 2 leti več kot jaz.

Ko sva že enkrat videla v živo sva se zmenila, da bo za novo leto prišel k meni na obisk. Skupaj bomo žurali z mojimi prijatelji in fino nam bo.

Toda, ko je prišel mi je prijateljica sporočila, da je zbolela, da ni dovolj dobro za žurko, toda na večerjo lahko pridemo. In res sva šla – na večerji s prijatelji (skoraj vsi mladoletni) smo klepetali in se “obrožili” z alkoholom, ki smo ga pred kakšnim dnevom prinesli.

Midva sva vzela limonino žgano pijačo, da bova lahko nazdravila za novo leto. Novo leto sva počakala na plaži, kjer sva se pogovarjala in poljubljala. Lepo nama je bilo.

Ko je ura odbila polnoč sva se odpravila proti centru mesta, da se lahko skrijeva nekam dovolj na samo da bi se lahko poljubljala in stiskala še naprej.

Bila sva na samem, v nekakšnem napol zgrajenem poslopju.

Začela sva se poljubljati, ko je z roko zdrsnil nižje in me je začel otipavati. Njegov vonj je bil po alkoholu. Sama nisem pila, saj mi žganje ni ležalo.

S prsti je zdrsnil do nožnice in jih brez predigre potisnil vanjo. Postalo mi je neprijetno, toda sem čakala če bo morda malce bolj nežen. Zajavkala sem in ga prosila naj upočasni. V tistem trenutku je s prodiranjem pospešil in naenkrat ni bil več en prst, toda dva, trije. Bolelo me je in sem zaklicala naj neha, ker me boli. Mojo prošnjo je ignoriral in nadaljeval. Začela sem jokati in pomislila sem, da se mi to ne dogajal. Da to ne more biti res, saj je vendar moj fant! Drla sem se naj neha, naj se ustavi, da je dovolj. Toda ni me slišal ali želel slišati. V tistem trenutku sem odplavala. Videla sem se kako sloni na meni in tisto nisem bila jaz, bilo je le moje telo.

V naslednjem trenutku sem ležala na svojem plašču, ko mi je slačil hlače. Sklanjal se je nad mano in “nekaj počel”. Ali mu je uspelo prodreti vame ali ne, ne vem, saj je tisti del spomina le črnina.

Vem le, da ko sem se zavedla njega ni bilo v bližini in iz nožnice mi je tekla kri. Bilo je je veliko in strah me je bilo.

Poiskala sem mobitel in pisala cimri sporočilo “Posilil me je!!”, ko sem si premislila. Nisem zmogla misli, da bi ga kdo česa obtožil. Saj sva se poljubljala, praktično sem si sama kriva, da se je to zgodilo.

Spravila sem naju domov (spal je pri meni) in naslednje jutro sem ga soočila. “Posilil si me.” Jokal je, se opravičeval … in jaz sem mu verjela. Bila sem še nedolžna. Bil je moj prvi.

Želela sem nekaj storiti, zato sem povedala domačim. Starši so bili šokirani, starejša sestra pa je izjavila “nemogoče, saj te nisem slišala ponoči, da bi se drla” (spal je v sobi poleg njene). In zadeva je bila zaključena. Nihče mi ni več verjel.

Ostala sem z njim, ker sem si želela verjeti, da se ni nič zgodilo. In da če se je, da sem si sama želela ali pa če si nisem, da je bila pač moja krivda. Saj če mi domači niso verjeli, zakaj bi vendar to bilo kaj takšnega? Očitno se ni zgodilo.

Vsakič, ko sva seksala je bil grob, nasilen in bilo je kakor, da moj užitek ni pomemben, le njegov. Med seksom sem jokala in nikoli me ni vprašal čemu jočem, ali sem OK.

#jaztudi, februar 2021