#jaztudi zgodba 318

Pred kratkim, po dveh letih socialne distanciranosti, sem se odpeljal v (ime kraja umaknjeno) na eno izmed zabav (ime zabave umaknjeno).. Poznal sem le prijateljico, s katero sem prišel. Imeli smo se fino, malo vinjen sem se zapletel v pogovor z eno izmed obiskovalk zabave.

 

Med pogovorom je večkrat izpostavila, da moram biti manj zategnjen in naj se sprostim, saj je zabava in smo zmagali. Nato je omenila, da sem ji všeč in nazorno razložila svoje želje z menoj. Počutil sem se popolnoma zapostavljenega in seksualiziranega. Bilo mi je neprijetno, zato sem se opravičil in skušal poiskati prijateljico.

 

Čez kakšne par ur druženja sem šel na zrak na teraso, za mano pa je prišla tista neprijetna obiskovalka s še eno žensko. Rekla mi je, da je veseda, da sem zdaj v njenih krogih, in da se na dan zmage nimam česa bati. Druga ženksa pa je zgrabila mojo roko in ugriznila v moje prste.

 

Bil sem v totalnem šoku. NIkoli v življenju si nisem niti predstavljal takega groznega scenarija. Preprosto nisem vedel kaj storiti. Totalno pretresen sem tako ostal tam, in trpel ob dotikih dveh popolnih neznank. Čisto vsakdanje sta me nato vprašali, ali naj me pofukata na balkonu, ali naj se premaknemo noter. Bil sem popolnoma zaprepaden.

 

Nekako mi je uspelo zapustiti teraso in zabavo. Domov sem prišel z avtobusom, moj avto je še vedno v (ime kraja umaknjeno).

Prijateljica me je naslednji dan vprašala, kam sem izginil. NIčesar ji nisem povedal. Verjetno nobeden od ljudi na zabavi ne ve, kaj sem preživljal.

 

Sedaj žćivim v peklu. Vsak dan se gnusim samemu sebi. Ni mi jasno, da se je ta situacija zgodila meni in to v okolju, kjjer tega najbolj ne bi pričakoval.

 

Ne vem, kaj naj naredim. Vsak dan mi je beda in ne vidim , da bi lahko karkoli opralo ta madež. Najslabše je, da se je to zgodilo prav v družbi, ki odprto zavrača vso splono nasilje.

Danes pišem svoje občutke sem, da naj se naberejo z ostalimi žrtvami. Vseeno mi je, če naredim razliko ali ne, vsak vdih mi jer mučen in svet se mi gnusi.

 

#jaztudi, julij 2021